Natural Greatness bruker bilder av ulv og gaupe på sine produkter.

Ulvens DNA ligner hundens DNA

Gaupens DNA ligner kattens DNA

Ernæring spiller en sentral rolle i livet til kjæledyret ditt. Gjennom kosten må hunden og katten få alt kroppen har behov for samt den energien som trengs for å kunne utføre den daglige aktivitet. Viktig er også alle næringsstoffer som er med på å danne alle vev og vedlikeholde alle cellulære prosesser. Alt dette må være i kosten.

Ved inntak av for mye eller for lite av noen næringsstoffer kan det føre til forstyrrelser og hvis vi tilfører kosten et upassende næringsstoff vil dette sannsynlig medføre helseproblemer.

Derfor, fra avvenning (valp/kattunge) til senior er kostholdet en viktig faktor som er med på å bestemme kvaliteten på livet til ditt kjæledyr.

Natural Greatness er laget med naturlige ingredienser av høyeste kvalitet som vil bidra til at ditt kjæledyr får en skinnende pels, sunn hud og økt vitalitet.

Alle produkter fra Natural Greatness tillages med en naturlig kokeprosess. Teknologien som brukes er svært avansert ved tilførselen av ferskt kjøtt. Kvaliteten på de naturlige ingrediensene som brukes og avansert teknologi gir produktene god smak og fordøylighet.

lagt til handlevogn